top of page

More Value, More Joy
Értékteremtés alapú cégfejlesztés

Kitartással és kemény munkával felépíthető egy cég. Azonban eljön az a pont, ahol már nem lehet fejlődni csupán még több, még keményebb munkával. A bátor, tudatos cégvezetőt az különbözteti meg a többiektől, hogy időben észreveszi a szervezeti tüneteket, és felismeri a szintlépés szükségességét. Ezzel éveket, évtizedeket "spórol" magánnak, és a cégének is, hiszen az egész rendszert megemelve, maga mögött hagyja a taposómalmot. 

Miről ismered fel, hogy céged készen áll a változásra?

A szintlépés előtt álló cégekre jellemző, hogy a cégvezető és a felsővezetők túlterheltek, szinte állandóan stresszesek. Ennek gyakori oka, hogy nem tudják azzal tölteni az idejüket, ami valóban az erősségük, amivel a legnagyobb értéket teremthetnék. 

A csapaton belüli széthúzás, az egyéni érdekek megnyilvánulásai azt mutatják, hogy hiányzik egy valódi összetartó erő, egy "iránytű", egy közös vállalati cél. 

A szintlépés előtt álló csapatoknál gyakori az információ visszatartás, ellenségeskedés, állandó feszültségbe merevedett konfliktusok, "nem az én dolgom" hozzáállás. 

A fentiek eredménye az állandósuló "harckészültség", a költségek növekedése (különösen marketing, toborzás, ügyfélszolgálat) és a csökkenő nyereségesség, alacsony profit. 

Ezek természetes folyamatok, és minden növekedő cégnél megjelennek valamilyen formában! A gond akkor kezdődik, amikor ezeket a tüneteket figyelmen kívül hagyja a vezetőség. 

 

A berögzült szokások, a lassan változó magyar üzleti környezet és az elavult, de jelen lévő paradigmák miatt külső szakértői támogatás nélkül nagy valószínűséggel nem oldhatók fel a problémák. 

Ha a cégedre ismertél a fenti tünetekben, az jó jel! Azt jelenti, hogy szintlépés előtt álltok, és a legfontosabb lépést már megtetted, azaz felismerted a változás szükségességét. 

Mi vár a következő szinten

A More Value, More Joy program segítségével egy olyan cégbe fogsz bemenni minden nap, mely ilyen erős pilléreken áll:

More Value More Joy szintlépő program

Szintlépési audit

Egy cég legnagyobb fejlődési potenciálja éppen a szervezeti elakadások mögött rejtőzik. Vajon nálatok mi akadályozza a további sikerek elérését? 

 

A szintlépési audittal pár hét alatt választ kaptok a legfontosabb kérdésekre: valójában hol tart a cégünk? Milyen magasságokba juthatunk el? Hogyan érhetünk oda? 

Az audit innovatív hatékonysággal indítja el a szervezet szintlépését. 

Ismerd meg a részleteket a letöltés gombra kattintva:

A programban használt módszereket már sikerrel alkalmazzák

evosoft

Audi Akademie

McKinsey

evosoft

ABB 

A More Value, More Joy több, mint a standard cégfejlesztés

  • Profit&People: a program úgy van összeállítva, hogy egyszerre emelje az üzleti eredményességet és a cégvezető, a menedzsment és a csapattagok wellbeing-jét - hisszük, hogy a két faktor (Value&Joy) csak együtt működhet jól. 

  • Mindennapokra szabva: a program minden eleme azt szolgálja, hogy a mindennapi munka válljon könnyeddé és értékteremtővé - nem gyártunk szép ábrákat, vagy megjegyezhetetlen hitvallásokat a fióknak. 

  • Növekedési energia: hisszük, hogy az értékteremtés akkor lesz a legnagyobb, ha az embert nem gépként kezeljük, hanem teret adunk a teremtési-növekedési energiáknak.

  • MinMax - legkisebb ráfordítás, legnagyobb eredmény: a program mindent tartalmaz, ami a sikeres és  fenntartható vállalati szintlépéshez kell - folyamatosan szem előtt tartva, hogy költségben és időben viszont a lehető legkevesebbe kerüljön 

bottom of page