top of page

Interim Change Management
- hogy energizált, dinamikus csapattal vághass neki a növekedési célok eléréséhez 

Rendszerszintű flow, learning mindset, lendületet adó  felelősségvállalás és elköteleződés a közös célok iránt a csapatod minden tagjánál - szerinted mit tudnál egy ilyen csapattal elérni? 

Fatér-Polai Barbara vagyok, és az ehhez szükséges tudást tudom behozni a meglévő csapatodba. Most te döntöd el, mennyi idő alatt és milyen intenzitással szeretnéd a következő szintre emelni a működést.

Kézivezérlés helyett gondolkodj rendszerben

Vezetőként szeretnéd, ha lelkes, elkötelezett csapat állna mögötted, és nem neked kéne pusholni az eredményeket? 

Vezesd be azokat a rendszerszintű megoldásokat, amikkel a csapat lendülete és lelkesedése fenntartható, a mindennapi megvalósítás pedig zökkenőmentes - elérhetővé téve ezzel a legmerészebb céljaitokat.

 • Stratégia aktiválása: céltervezés és megvalósítás úgy, hogy mindenki elköteleződjön (OKR, job crafting, meetingstruktúra)

 • Vízióvezérelt, értékalapú, magas teljesítményű ÉS örömteli cégkultúra kialakítás (Values-behaviour megszilárdítás, feedback rendszer, retro, 1:1 etc..)

 • Középvezetők felelősségbe emelése (Conscious leadership)

 • Zsenizónák kialakítása (Flow alapú munkakör tervezés)

018_edited.jpg

Mikor tudok extra magas értéket teremteni számodra?

 • ha szeretnél olyan környezetet teremteni, amiben a legjobb munkatársaid is hosszú távra terveznek

 • ha vezetőként már elindultál saját önfejlesztési utadon (coaching, terápia, retreat stb.), és szeretnéd ezt az új mindsetet a csapatod működésébe integrálni

 • ha növekedés, hibrid munkarend, vagy más változás miatt lecsökkent a csapat lendülete, összetartása

 • ha vezetőként nagyobb elköteleződést, több támogatást és lelkesedést vársz a csapattól

 • ha egy ideje túl sok a tűzoltás

 • ha a vezetők idejéből kevesebbet áldoznál operatív-, és többet stratégiai feladatokra

Vezető kölcsönbe
- Megoldás örökbe

Erről szól az Interim Change Management

​Kapsz egy tapasztalt vezetőt, aki hozza azt a tudást és keretrendszert, amivel a csapat energiaszintje felemelhető a növekedési célok eléréséhez szükséges szintre. A külsős tanácsadással szemben Interim Change Managerként a CEO megbízottjaként intenzívebben részt veszek a cég életében, így sokkal célirányosabb megoldások valósulnak meg.

Előnyök:

 • ötvözi a külső tanácsadó és a belső vezető előnyeit

 • a nemzetközi know-how szervesen integrálódik a cég működésébe
 • CEO támogatása komplexebb szervezeti- és cégkulturális átalakulás levezényléséhez (melyre a hagyományos HR vagy operatív vezetőknek általában nincs eszköztáruk)

 • költséghatékony

 • skálázható

 • időben behatárolt: 3 hónap - 1 év

Interim Change Management lehetőségek

Használd ki a részleges vezető legnagyobb előnyét: döntsd el te, milyen intenzitással valósuljon meg a szervezeti szintlépés! A vezetői munkaidő 30-60-90%-a kölcsönözhető ki, ami minden esetben tartalmazza a kívánt változások megtervezését, bevezetését, megszilárdítását és utánkövetését.   

Mindegyik csomag tartalmazza: teljes szakértői know how, csapattagokkal és vezetőkkel való kapcsolattartás, szükséges workshopok és tréningek, havi min. 2h vezetői riport, audit, online/offline jelenlét aránya megbeszélés szerint, szükséges workbookok, egyéb WS anyagok, háttérmunka. 

30%

500.000,- Ft-tól

Ideális szervezeti finomhangolások (pl. learning mindset kialakítása) vagy kisebb csapatlétszám esetén. Ez a heti 12 óra akkor is jó választás induláshoz, ha nem látszik előre a szükséges változtatás mértéke. 

Az ár nem tartalmazza az utazás, szállás költségeket. 

60%

900.000,- Ft-tól

Heti 24 órában a komplex változások (pl. vízióalkotás, OKR, conscious leadership bevezetés) is jó ütemben megvalósíthatók.

A szintlépés utolsó szakaszában lecsökkenthető 30%-ra.  

Az ár az utazás-szállás költségein felül tartalmazza a MVMJ csapat teljes szakértői hozzájárulását.

90%

1.2M Ft-tól

Intenzív, időben gyors változásokhoz ajánlom azoknak a csapatoknak, akik bírják a dinamikus haladást. 60 fő fölötti létszám, vagy több helyszínen történő munkavégzés esetén kifejezetten ajánlott.

Az ár a többin felül tartalmaz egy kétheti csoportos coaching csomagot is. 

Így történik a változás
- irányelvek

Számomra az a cél, hogy a csapatod minél előbb eljusson arra a szintre, ahol nincs szükség külső facilitátorra. Ezért minden együttműködés így zajlik:

 • Hatékonyan - költségeket, a csapatodtól szükséges időt és minden más erőforrást tekintve. Csak azt csináljuk, amire tényleg szükségetek van és a lehető leghatékonyabban. 

 • Egyszerűen - a könnyű átmenet miatt először v1.0 verziókkal indítunk. Már meglévő szoftverekkel és képességekkel dolgozunk. 

 • Fenntarthatóan - olyan eszközöket és keretrendszert kaptok, amivel külső facilitátor nélkül ti magatok tudjátok a csapat lelkesedését és elköteleződését magas szinten tartani.

 • Mindset szintű változás - egy szervezeti változtatás sikeressége azon áll, vagy bukik, hogy milyen tudatossági szinten, milyen mindset-el hajtják végre. A legjobb nemzetközi gyakorlatokat hozom el a csapat és a vezetők tudatossági szintjének emeléséhez.

Fedezd fel a csapatodban rejlő potenciált 

Az első kapcsolatfelvétel a Discovery Call, amelyben feltárjuk, hogy a mi megoldásaink teremtenéke számodra és csapatod számára a legnagyobb értéket. Itt átbeszéljük, milyen kérdéssel érkezel, milyen tapasztalatokkal jössz, mi a célod, milyen akadályokat érzékelsz. Bemutatom, milyen lépéseket javasolnék, hogyan lehetne a leghatékonyabban haladni. 

 

50 perc egy ilyen beszélgetés, ez számodra díjmentes és kötelezettség-mentes. Akkor megyünk tovább, ha kölcsönös “big YES” jelenik meg bennünk.

Tudok segíteni, ha ezeket szeretnéd:

Szervezeti szintlépés tervezése, levezénylése, stabilizálása​

Vízióvezérelt működés, Value and Joy cégkultúra kialakítás

Teljes csapat és vezetőség felkészítése

Stakeholder (win-win) szemlélet kialakítás

Conscious Leadership, Zone of Genius, Flow - Job crafting Workshopok (nem interim management)

Nem én vagyok a jó választás, ha ezekre keresel embert:

Operatív HR vagy szakmai feladatok átvétele

Különálló projektek menedzselése

Csak egyes csapattagok "megszerelése"

Shareholder ("profit only") megoldások

bottom of page